diumenge, 25 de maig del 2014

El Cornellà ja és de Segona B

Imagen no disponible
EL CORNELLÀ DEIXA ENRERE LA TERCERA DIVISIÓ // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com (Arxiu)

Jornada quasi perfecta pels catalans que s'ha culminat amb l'ascens del Cornellà a la Segona Divisió B i amb la classificació de Muntanyesa i Europa per a la segona ronda de la fase d'ascens 2014. El Terrassa, pel seu cantó, no ha estat capaç de fer un gol al Linares i haurà d'esperar a la propera temporada per tornar a intentar recuperar la categoria de bronze.

CORNELLÀ 3-1 IZARRA (0-1, Txitxo; 1-1, Xemi; 2-1, Dani Martí; 3-1, Óscar Muñoz)

Victòria incontestable del Cornellà que serveix als verds per ascendir a la Segona Divisió B per primer cop a la seva història. El conjunt dirigit per Jordi Roger ha hagut de lidiar amb un gol en contra molt matiner, obra de Txitxo. Però avui era el dia en el que els cornellanencs havien d'escriure la seva història amb lletres d'or i Xemi aconseguia empatar el partit al minut 14 després d'una centrada d'Isra. Només 3 minuts després Dani Martí aconseguia voltejar totalment el marcador amb una altra rematada precedida d'una passada d'Isra.

Al minut 26, Isra tornava a centrar en un córner, i aquest cop, Óscar Muñoz, era l'encarregat de fer que la pilota entrés dins la porteria visitant per fer el 3-1 que ja seria defintiu. Ni abans del descans ni durant la segona meitat l'Izarra ha estat capaç de fer mal, en quant a gols, als de Baix Llobregat i ara hauran de superar dues rondes més si volen jugar la propera temporada a Segona B. Una categoria en la que ben segur hi serà la Unió Esportiva Cornellà.
Seguiment via @ue_cornella

MUNTANYESA 3-1 PATERNA (0-1, Selu; 1-1, Joshua; 2-1, Aleix; 3-1, Borges)

Victòria de la Monta a Nou Barris per passar ronda amb un balanç final de 5-2 a l'eliminatòria. Els homes de Manolo González han superat el Paterna valencià, però han hagut de remuntar. I és que Selu avançava als visitants per posar la por al cos als locals amb un gol matiner, però a 'La Bombonera' hi ha poques coses capaces d'espantar i abans del descans Joshua feia l'empat.

A la represa els gols d'Aleix i Borges servien als catalans per donar la volta al marcador i passar per sobre d'un Paterna que ha acabat el matx amb tan sols 9 homes sobre el terreny de joc, Amb aquesta victòria, els barcelonins seran al sorteig de demà i tenen llicència per seguir somniat amb un ascens que es va truncar fa tres temporades i que podria veure's molt a prop si la propera setmana els de Nou Barris treuen un bon resultat en l'anada de les semifinals.
Seguiment via @btvesports

MontaPaterna
LA MONTA NO DEIXA DE SOMRIURE // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.comAfegeix la llegenda

EUROPA 0-0 MUTILVERA

Pedro Dólera no s'ha cansat de dir en les últimes setmanes que el primer objectiu del club aquesta temporada era fer un millor paper al 'play-off' que en la passada campanya. Això passava per superar la Mutilvera i plantar-se al segon sorteig. Dit i fet. L'Europa ja ha aconseguit el seu objectiu i ara es disposa a seguir avançant. Sense la pressió d'assolir un objectiu marcat a prinicpi de campanya, els de Gràcia podran afrontar ara la resta de la promoció d'ascens a Segona B amb il·lusió i res més.

Per arribar a aquesta situació, però, els escapulats han hagut de patir de valent a Mutilnova, l'estadi del conjunt navarrès que ha estat incapaç de superar la porteria de Rafa Leva, requisit mínim per empatar l'eliminatòria i evitar quedar eliminats abans d'hora. Després de no poder obrir la llauna durant els 90 minuts reglamentaris i patir diverses lesions, els catalans s'han trobat un temps d'afegit que semblava no voler acabar-se mai. Finalment, al minut 98, el col·legiat assenyalava el final d'un partit marcat per la pluja, sense dominador clar i que deixa a l'Europa allà on volia arribar.
Seguiment via @CEEUROPA

MutilveraEuropa
L'EUROPA HA SABUT AGUANTAR EL RESULTAT A MUTILVA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CATAfegeix la llegenda

LINARES DEPORTIVO 0-0 TERRASSA

La cara negativa d'aquest 'play-off' és la que mostra el Terrassa. El conjunt egarenc ha quedat eliminat de la promoció d'ascens a Segona B després d'empatar a zero al camp del Linares Deportivo. Els de Miki Carrillo no han pogut, ni tan sol igualar el 0-1 de l'anada, i veuen com no podran ser al sorteig de demà.

Tot i això, els vallesans han intentat superar la porteria rival, especialment durant la primera meitat, però no ha trobat la forma d'aconseguir-ho abans que els locals baixessin el ritme del partit per dur-lo al seu terreny i acabar duent el matx cap a un 0-0 que ha resultat fatal pel conjunt català. La propera temporada, doncs, tornarà a comptar amb la presència del Terrassa a Tercera Divisió.