diumenge, 11 de maig del 2014

El Cornellà s'imposa a Tercera

Imagen no disponible
JORDI ROGER HA DUT EL CORNELLÀ CAP A LA PRIMERA POSICIÓ // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

El líder de Tercera Divisió, el Cornellà, no ha perdonat i ha superat el Castelldefels per proclamar-se campió de Lliga després d’una temporada en la que ha anat de menys a més i ha hagut de remuntar moltes places per plantar-se al capdavant.

Per sota, la victòria al darrer sospir del Gavà davant el Santboià ha acabat enviat al conjunt vermell a Primera Catalana després d’una temporada decepcionant.

CASTELLDEFELS 1-2 CORNELLÀ (0-1, Cazorla; 0-2, Aleix Camps -pp-; 1-2, Cervantes)

Victòria de campió pel Cornellà de Jordi Roger. El conjunt del Baix Llobregat ha guanyat la lliga de la mateixa manera en la que va perdre el campionat anterior. Amb 73 punts a la classificació, els mateixos que el segon classificat, la Muntanyesa, els verds s’han endut el títol gràcies al goal average a favor amb els de Nou Barris. La temporada passada era l’Olot qui prenia la primera plaça al Cornellà per la diferència de gols.

Sense que la Monta hagués obert encara la llauna al seu partit, el Cornellà prenia la iniciativa per acostar-se al títol amb un gol de Cazorla al minut 31 de joc. Ja a la segona part, Aleix Camps introduïa la pilota en la pròpia porteria i feia augmentar l’avantatge dels verds, llançats cap al campionat. Abans del final, però, els de Jordi Roger encara han hagut de patir un mica per culpa del gol que Cervantes aconseguia al minut 84 i que apretava l’electrònic a falta de poc més de cinc minuts pel final. Tot i això, els de Jordi Roger no s’han deixat igualar i han pogut celebrar una lliga que han aconseguit remuntant places des del darrere.
Seguiment via La Xarxa

CastefaCornella
JORDI ROGER DONA INSTRUCCIONS ALS SEUS JUGADORS // ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.comAfegeix la llegenda

MUNTANYESA 2-0 VILASSAR DE MAR (1-0, Poves; 2-0, Sascha)

Torna al Play-Off la Monta, tornen a somriure a Nou Barris, conscients que han signat un any màgic tot i no poder ser campions. Els de Manolo González no han pogut endur-se el títol de campions per culpa de la diferència de gols particular amb el Cornellà, però no han deixat de celebrar el final d’una gran temporada.

Amb el Cornellà guanyant el seu partit, la Monta no ha volgut ser menys i just abans del descans Poves aconseguia obrir la llauna i fer l’1-0 al temps de descompte. A la segona meitat, els de Toni Romero no han pogut sobreposar-se als de Nou Barris i han vist com Sascha aconseguia el 2-0. Un resultat que obliga al Vilassar a esperar el que pugui passar amb el descens compensat per poder seguir a Tercera Divisió la propera temporada.

EUROPA 0-2 MASNOU (0-1, Èric Blasco; 0-2, Eloi -p-)

Segona desfeta consecutiva de l’Europa just abans del Play-Off. Els graciencs, que tenien la tercera plaça assegurada i l’opció de ser campions, no han estat capaços de plantar cara a un Masnou que s’hi jugava la vida i que ha passat per sobre dels de Pedro Dólera.

La sentència de l’encontre només ha necessitat els 45 minuts de la primera part. Amb l’Europa arrossegant-se sobre el terreny de joc, pràcticament sense esma, l’ex-escapulat Èric Blasco aconseguia fer un golàs de xilena que ha deixat glaçat el Nou Sardenya quan corria el minut 24. Vuit minuts després, Aitor tenia l’oportunitat d’eixamplar distàncies des del punt de penal, i no ha perdonat. A la segona meitat, l’Europa ho ha intentat una mica més, però els pals i el porter Pociello han fet impossible que els locals trobessin porteria. Al final, derrota dolorosa dels de Gràcia, que fan la sensació d’arribar al Play-Off en pitjor estat de forma que ara fa un any. Tot i això, han acabat el matx celebrant la tercera plaça amb les penyes que han animat des del gol durant 90 minuts.

Pel seu cantó, el Masnou, ha aconseguit fer la feina i s’ha assegurat, passi el que passi durant la promoció, la permanència un any més a Tercera Divisió. Un projecte que seguirà dirigint el renovat Miguel López.

EuropaMasnou
EL MASNOU HA ATROPELLAT L'EUROPA // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CATAfegeix la llegenda

CERDANYOLA 2-3 TERRASSA (0-1, Pedro Garcia; 0-2, Alex Gallar; 1-2, Corredera; 2-2, Nico; 2-3, Montoro)

Partit dramàtic a Can Carrillo el dia que s’enfrontaven els dos germans sota un clima de tensió, per tot el que s’hi jugava el Terrassa, que, finalment, ha aconseguit colar-se al Play-Off, beneficiat pel triple empat amb Europa i Rubí.

Començaven els egarencs avançant-se molt aviat al marcador. Al minut 9 Pedro Garcia inaugurava el marcador de La Bòbila-Pinetons amb un gol que aviat rebia la companyia del segon dels vermells, obra d’Alex Gallar als 22 minuts de joc. A la represa, però, els de Toni Carrillo colpejaven ben fort a l’equip vermell amb els gols de Corredera, al minut 61, i de Nico al 64. Una situació d’empat que treia al Terrassa de les places de promoció i hi ficava el Rubí. Per a més inri, els egarencs veien com fallaven un penal que semblava la sentència. Però al minut 90 Carles Montoro feia acte de presència per fer el 2-3 i catapultar al seu equip cap a un Play-Off que semblava inassolible fa tan sols unes jornades.

RUBÍ 6-0 SANTFELIUENC (1-0, Roger Martínez; 2-0, Matamala; 3-0, Matamala; 4-0, Matamala; 5-0, Ernest Forgas; 6-0, Ernest Forgas).

Golejada del Rubí davant el Santfeliuenc que no ha acabat servint de res als vallesans. Tot i partir en quarta posició a l’inici d’aquesta jornada, els rubinencs han vist com la derrota de l’Europa davant el Masnou obligava a les matemàtiques a determinar qui entrava a Play-Off, i en la “lligueta particular” els rubinencs eren els destinats a quedar fora.

Tot i això, durant bona part del segon temps, amb l’empat a 2 entre Cerdanyola i Terrassa, els de Can Rosés han tingut esperances de veure’s entre els quatre primers. Els gols començaven a repartir-se ben aviat. Al minut 11 Roger Martínez obria la llauna i, al 25, el resultat ja era de 2-0. Un marcador que es mantenia fins al minut 61, ja a la segona part, quan, un altre cop Matamala (autor del 2-0), aconseguia fer el tercer pels de casa. Al minut 74, el propi Matamala signava el seu hat-trick amb el 4-0. I Ernest Forgas, que anava a la caça del màxim golejador, s’ha encarregat de fer dos gols que l’han situat a la primera plaça, empatat amb Manel Sala amb 21 gols. Uns gols que han servit també per arrodonir la victòria vallesana amb el 6-0 definitiu.

Així doncs, el Rubí acaba la temporada golejant i en cinquena posició, fora de la promoció per la crueltat de la diferència de gols i empatat amb tercer i quart. El Santfeliuenc, pel seu cantó, tanca una gran temporada a Tercera Divisió en novena posició.

ASCÓ 1-0 GRAMENET (1-0, Sergi Moreno)

Victòria patida de l’Ascó davant la Gramenet en la seva última possibilitat per entrar a Play-Off. Una possibilitat que passava per superar el cuer i esperar les punxades de Rubí i Terrassa. Una situació que finalment no s’ha acabat produint i que deixa l’Ascó sense promoció d’ascens després d’un any que es prometia molt més feliç.

L’únic gol del partit arribava al minut 57, obra de Sergi Moreno després d’aprofitar un refús propiciat per ell mateix i que ha servit per tancar la temporada amb 68 punts i la sisena posició en l’any del seu retorn a la categoria.
Seguiment via FC Ascó

AscoGrama
LA GRAMA HA PERDUT EL SEU DARRER PARTIT A TERCERA DIVISIÓ // IRIS SOLÀAfegeix la llegenda

POBLA DE MAFUMET 3-0 PALAMÓS (1-0, José A. Bueno; 2-0, Victor Oribe; 3-0, Javi Iglesias)

Victòria de la Pobla de Mafumet davant un Palamós que s’ha acabat d’abandonar en aquest tram final de temporada després de veure’s incapacitat per accedir a la promoció d’ascens. Els d’Ivan Moreno no han deixat de competir fins el darrer alè i acaben l’any en vuitena posició, just per darrere d’un Palamós que ha sabut donar la talla tot i els problemes extraesportius.

Al partit, no es veien gols fins a la segona meitat, quan José A. Bueno aconseguia obrir la llauna al minut 48. El gol de la sentència, obra de Victor Oribe arribaria al minut 89, just abans que Javi Iglesias fes el 3-0 definitiu.

MANLLEU 1-0 RAPITENCA (1-0, Fortet)

Victòria del Manlleu en un partit totalment intranscendent i l’únic que fugia de l’unificació horària per disputar-se dissabte a la tarda. En el darrer partit del projecte de Jordi Dot, els manelleuencs aconseguien superar la Rapitenca, ja descendida, gràcies a un gol de Fortet al minut 8 de la primera meitat.

Amb aquest resultat, el Manlleu acaba la temporada en desena posició, molt lluny del que va aconseguir la temporada passada en la que va entrar al Play-Off d’ascens a Segona B.
Seguiment via @Esportsrmanlleu

FIGUERES 4-0 VILAFRANCA (1-0, Teixi; 2-0, Murga; 3-0, Xavi Ferron; 4-0, Xavi Ferron)

Golejada del Figueres al Vilafranca de Manel Delgado en la darrera jornada del campionat. Els de Francesc Cargol han tancat una temporada molt irregular amb quatre gols que deixen.

El primer gol era molt matiner, obra de Teixi al minut 3 de joc que aplanava el camí dels empordanesos en un partit totalment intranscendent. Abans del Descans, Murga aconseguia fer el 2-0 i eixamplar distàncies. A la segona meitat Xavi Ferron era qui es posava la roba de treball per fer el 3-0 i el 4-0, que culminaven una golejada que no reflexa el que ha estat una temporada molt estranya a Figueres amb un canvi d’entrenador que tampoc no es va acabar de comprendre.

FigueresVilafranca
ELS EMPORDANESOS HAN TANCAT LA TEMPORADA AMB UNA GOLEJADA // UEFIGUERES.CATAfegeix la llegenda

GAVÀ 2-1 SANTBOIÀ (0-1, Eloi Fontanella; 1-1, Masuet; 2-1, Orellana)

Victòria in extremis del Gavà que serveix als homes d’Albert Poch per mantenir la categoria i enviar el Santboià a Tercera Divisió en el partit més dramàtic de la jornada.

Després d’una primera meitat sense gols, Eloi Fontanella aconseguia colpejar el primer per un Santboià que se les prometia molt felices al minut 58. Una situació que suposava un fort cop pel Gavà que, tot i això, no s’ha rendit. Al minut 85 el resultat encara era d’1-0 i els gavanencs necessitaven 2 gols per mantenir la categoria: tot un miracle. Però de vegades els miracles es produeixen i Masuet aconseguia empatar el partit al minut 86. Amb aquest marcador el Santboià seguia sent equip de Tercera Divisió, però al minut 90 Fran Orellana rematava la pilota a l’interior de la porteria visitant i feia esclatar La Bòbila en salts d’alegria. Tot i els vuit minuts d’afegit, els de Sant Boi no han aconseguit tornar a trobar-se amb el gol i l’equip vermell ha vist materialitzat el descens a Primera Catalana amb una plantilla dissenyada per fer la promoció d’ascens.