dimarts, 15 de novembre del 2011

45 minuts i molta aigua a la Vila de Gràcia (0-0)

Podeu llegir la crònica dels minuts jugats de l'Europa 0-0 Masnou suspès a la mitja part, fent click en aquest enllaç:

Europa i Masnou empaten a zero al descans d’un partit que ha quedat ajornat per culpa de l’aiguat que ha caigut sobre el Nou Sardenya

Peque i Valderas tracten d'aturar un contraatac rival // CARLES GARCIA

Graciencs i maresmencs s’hi jugaven molt en el partit d’avui. Els de casa no volien despenjar-se de les primeres places i els visitants mantenen la seva lluita per evitar el pou del descens. Això ha fet que el partit comencés amb una gran intensitat per part dels dos conjunts que durant els primers 15 minuts han generat un munt d’anades i tornades molt ràpides.

La pluja, que ha estat present des del xiulet inicial de l’àrbitre ha afavorit aquesta rapidesa a l’hora de fer circular la pilota, que lliscava molt sobre la gespa. Però amb el pas dels minuts ha augmentat la intensitat de l’aiguat i la falta de drenatge del Nou Sardenya, que està edificat sobre un pàrquing ha anat omplint el camp de tolls. Un d’aquests ha estat el culpable que Cebri no hagi rematat amb comoditat una pilota que ha rebut gràcies a un desmarcatge excel·lent però que ha acabat marxant fora, molt a prop del pal del porter Cesc.

A mesura que la pluja s’accentuava també ho feia el domini dels escapulats que poc a poc anaven collant un Masnou que només sortia al contraatac. Al minut 19 Dani ha tingut l’ocasió més perillosa pels maresmencs en un xut molt fort que ha acabat blocant Rafa Leva. Mentrestant el seu homòleg a la porteria del Masnou, Cesc de Bode, ha estat la peça clau, sumada a la mala fortuna dels remats, per evitar que l’Europa obrís la llauna. La seva acció més destacable ha estat al minut 26 en què aturava amb el peu un perillosíssim remat de Rovira, el millor home del conjunt de Pedro Dólera.

Al minut 38, i després de demanar penal per unes mans clares que l’àrbitre ha considerat involuntàries, l’Europa hi ha tornat amb Javi Lara, que ha provat de sorprendre Cesc amb una vaselina llunyana que ha marxat per sobre del travesser per ben poc amb el porter totalment batut. I ja al minut 45 la mala fortuna s’ha tornat a aliar amb els graciencs que han vist com l’ocasió més clara del partit els passava per davant. Una falta servida per Javi Lara que ha pentinat Iván Álvarez amb el cap per Valderas, que s’ha quedat a uns pocs centímetres de caçar una pilota que només necessitava una empenta per entrar dins la porteria.

L'estat del terreny de joc del Nou Sardenya era totalment impracticable al descans // CARLES GARCIA

Quan l’àrbitre ha assenyalat el descans el partit ja feia baixada per un Europa que ha estat el clar dominador de la primera meitat i que tothom veia com a guanyador de l’encontre al final dels 90 minuts aprofitant la dinàmica que duia el joc, però la gran quantitat d’aigua que s’ha descarregat sobre la Vila de Gràcia ha trencat amb tots els esquemes i el col·legiat ha decidit suspendre el partit.

Durant els propers dies ambdós conjunts s’hauran de posar d’acord per fixar una data per disputar els 45 minuts restants a l’encontre corresponent a la 14a jornada del campionat nacional de lliga al grup 5è de la 3a Divisió.

La fitxa del partit (Primera part)
  • CE Europa: Rafa Leva; Aitor Torres, Alberto, Cano, Pociello; Iván Álvarez, Valderas, Javi Lara, Peque, Cebri i Rovira.
  • CD Masnou: Cesc; Lavilla, Aleix, Txema, Romera; Ezquerra, Hamsa, Dani, Romero, Manel; Diego.
  • Àrbitre: Páez Brines. No ha amonestat cap jugador. Ha suspès el partit al descans perquè el terreny de joc era impracticable
  • Gols: No n’hi ha hagut
  • Incidències: 900 espectadors al Nou Sardenya.