dimecres, 30 de novembre del 2011

Josué, nou jugador de l’Europa

Podeu llegir la notícia amb un petit anàlisi fent click en aquest enllaç:

Josué, nou jugador de l'Europa

Josué vestit amb la roba del seu nou club // CEEUROPA.CAT

El CE Europa ha tancat un acord amb el central Josué Fernández Solano, provinent del Santboià, segons ha informat la web oficial del club. El defensor ocuparà la fitxa lliure que va deixar Rubén Salvador fa dues setmanes i lluirà el dorsal número 18.

Josué, de 24 anys, es va formar a les categories inferiors de la Damm, i s’ha forjat a la categoria gràcies al seu pas per FC Barcelona C, Gramenet, Reus, Blanes i el Santboià, equip que acaba d’abandonar.

El defensa va signar la fitxa el passat divendres i ja va viatjar diumenge amb els seus nous companys a Balaguer, on no va entrar a la convocatòria. Amb 1’82 metres d’alçada tractarà de fer-se un lloc a l’eix de la defensa escapulada que ben segur agrairà aquesta nova incorporació. Durant la seva estada a Sant Boi, però, el jugador va exercir més aviat el rol de lateral esquerre, des d’on desenvolupava una gran tasca ofensiva. En algunes ocasions ha ocupat també l’extrem i les posicions de migcampista. Josué destaca sobretot pels seus recursos tècnics i la gran potència física, tot i que de vegades se l’ha considerat un pèl anàrquic tàcticament. Fins la seva baixa pel conjunt vermell ara fa un mes el nou jugador europeista havia estat important pel seu ex-equip, i va ser un dels principals artífexs de l’ascens a 2aB fa dues temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada