dimecres, 16 de novembre del 2011

Rubén Salvador abandona l’Europa

Rubén Salvador abandona l'Europa

Ruben Salvador al Nou Sardenya // CEEUROPA.CAT

El defensa europeista Rubén Salvador ha deixat de formar part de la primera plantilla del CE Europa, segons ha informat el club a través d’un comunicat oficial. El jugador ha decidit tancar la seva etapa al Nou Sardenya d’acord amb el cos tècnic després que arribés al club durant el passat mercat d’hivern procedent del CE Premià, on havia estat el capità les darreres temporades.

Des de la seva arribada al club gracienc, el central ha disputat un total de 800 minuts en dotze partits oficials (9 com a titular) entre la segona meitat de la temporada passada i les catorze jornades que s’han disputat fins avui de la present campanya. Rubén Salvador es despedeix com escapulat amb quatre targetes grogues, cap vermella i zero gols anotats.

Un cop s’ha fet oficial la noticia el cos tècnic no ha descartat sortir a la recerca d’un nou defensor al mercat, tot i que sense presses ni exigències. A través del seu web oficial, el club ha agraït al jugador tots els serveis prestats i li ha desitjat sort en la seva propera etapa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada