divendres, 18 de novembre del 2011

Europa-Masnou, el 8 de desembre

Imatge de la primera part del partit, disputada el passat diumenge 13 de novembre // CARLES GARCIA

Europa i Masnou es tornaran a veure les cares el proper dijous vuit de desembre a les 12 del migdia per disputar els 45 minuts de la segona part pendents del partit del passat diumenge, segons ha informat l’entitat gracienca a través de la seva plana web oficial.

El col·legiat, Páez Brines, va decidir suspendre l’enfrontament al descans, amb el 0-0 inicial al marcador, degut a les males condicions que presentava el terreny de joc per culpa de l’aiguat que va caure durant la primera meitat i que feia totalment impossible la pràctica del futbol.

Els dos clubs han acordat data i hora aprofitant la festivitat de la Immaculada Concepció, que pot afavorir l’assistència de públic a l’estadi, per tancar la jornada 14 del grup 5è del Campionat Nacional de Lliga de Tercera Divisió.