dilluns, 16 de gener del 2012

L’Europa troba el camí davant un Masnou molt disciplinat (1-0)

Podeu llegir la crònica de la represa de l'Europa 1-0 Masnou, fent click en aquest enllaç:

L'Europa troba el camí davant un Masnou molt disciplinat (1-0)

L’Europa ha aconseguit trencar la seva ratxa negativa en 45 minuts davant un Masnou molt combatiu que no ha posat les coses gens fàcils al conjunt de casa, que no volia veure com s’escapaven més punts del seu feu.

Pociello i Hamza se les han tingut durant tot l'encontre // CARLES GARCIA

Europa i Masnou s’han tornat a veure les cares i han tancat definitivament la primera volta del campionat dos mesos després en un partit de 45 minuts en què tots dos equips hi tenien molt a perdre després que la primera meitat, disputada el 13 de novembre acabés amb empat a zero.

Durant els primers minuts de joc no hi ha hagut un dominador clar, el Masnou tenia les línies un pèl més avançades que ara fa dos mesos i l’Europa ha jugat un futbol directe cap al punta Segalés, que ha tornat a reaparèixer amb la lesió de Cebri, i els dos extrems, Rovira i Peque.

A mesura que avançaven els minuts la intensitat i la tensió del partit ha anat creixent sense fre tant per un cantó com per l’altre, i quan més dominaven els maresmecs i més ocasions de perill estaven creant a partir de jugades ràpides i accions a pilota aturada l’Europa ha tingut la seva gran oportunitat i no l’ha deixat escapar. Rovira, que ha tornat a fer un partit esplèndit, ha servit una falta situada a la zona de tres quarts de camp que el central Alberto ha rematat de cap ajustant la pilota al pal esquerre de la porteria d’Asier que només ha pogut veure com la pilota creuava la línia de gol. A partir d’aquí el propi Rovira s’ha carregat l’equip a l’esquena i el conjunt escapulat s’ha anat creixent fins al punt de dominar el joc i la posessió tot i mantenir el futbol directe.

Al minut 81 i amb la victòria a tocar pel conjunt de casa el Masnou ha tingut una doble ocasió que ha fet saltar més d’un marcapassos. Primer Manel s’ha tret una xutàs de la màniga que Leva ha salvat molt atent i després Dani ha fet una rematada de cap que una altra vegada Rafa Leva ha aconseguit treure amb un puny providencial que una vegada més, salvava el seu equip.
Al final, l’Europa ha aconseguit mantenir el resultat gràcies a un tram final de partit molt seriós que podria significar el canvi d’una mala ratxa que durava des de feia moltes jornades.

La fitxa del partit (Segona part)

• CE Europa: Rafa Leva; Aitor Torres, Alberto, Cano, Pociello; Parres, Valderas, Guzmán, Peque (Iván Álvarez, 90+2′), Segalés i Rovira.
  • CD Masnou: Asier; Gerard, Aleix, Lavilla, Manel; Romera, Txema, Alonso, Dani; Romero, Hamza.
  • Àrbitre: Páez Brines. Ha amonestat amb targeta groga els locals Cano i Pociello i els visitants Gerard, Manel i Romero.
  • Gols: 1-0, Alberto (60′)
  • Incidències: 150 espectadors al Nou Sardenya.