diumenge, 27 de maig del 2012

Guanyar sí o sí

Podeu llegir la prèvia de l'Espanyol B - Pontevedra, a lajornada.cat

Guanyar sí o sí

L’Espanyol B haurà de guanyar, avui a les 12, al Pontevedra gallec si vol accedir a la segona ronda dels Play Off d’ascens a Segona B

Imatge del partit d'anada a Pontevedra // MONICA FERREIRÓS

L’Espanyol B es juga aquest matí (12h, Ciutat Esportiva Dani Jarque) l’accés a la segona ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió B contra un Pontevedra que tractarà de fer l’impossible per fer un gol a Sant Adrià i complicar la vida als homes de Raúl Longhi.

Amb l’empat a zero a El Pasarón, al filial blanc i blau només li val la victòria per seguir avançant i haurà de fer-se fort al davant contra un equip que, segons el tècnic periquito, “sortirà a defensar-se i buscarà fer un gol a pilota aturada”. Tot i així, el tècnic també ha afirmat que el Pontevendra “és un equip organitzat, amb potencial ofensiu” i que “és molt important mantenir la porteria a zero”.

S’espera que des de Pontevedra acompanyin a l’equip gallec una cinquantena de seguidors que voldran fer front a l’afició periquita que haurà d’estar més que mai amb el seu filial per contribuir a que l’ambient sigui el més òptim possible de cara a superar una eliminatòria que es preveu complicada tot i la superioritat aparent que presenta el conjunt català sobre el paper.

RCD Espanyol ‘B’ – Pontevedra CF

  • Horari: Avui a les 12.00 hores
  • Estadi: Ciutat Esportiva Dani Jarque (Sant Adrià de Besós)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada