dimarts, 29 de maig del 2012

L’Europa mantindrà la columna vertebral

Podeu llegir les renovacions de l'Europa 2012/2013 a lajornada.cat

L'Europa mantindrà la columna vertebral

Després d’anunciar les baixes de cara  a la propera temporada, l’Europa ha renovat als catorze jugadors que compten per a l’staff tècnic


Delmàs és un dels pilars fonamentals del conjunt gracienc // CARLES GARCIA

Segons ha informat l’entitat gracienca, un cop anunciats els set jugadors que causaran baixa al CE Europa per a la temporada 2012/2013, l’staff tècnic ha aconseguit retenir un any més a la plantilla els catorze jugadors escollits per defensar l’escapulari una campanya més.

Així doncs, i a falta de les noves incorporacions que acabin de completar el primer equip, Pedro Dólera comptarà a partir del proper  23 de juliol (data en què el club iniciarà la pretemporada), amb els porters Rafa Leva i Eloi Mir, amb els defenses Àlex Cano, Alberto i Aitor Torres, amb els migcampistes Ivan Álvarez, Guzmán, Javi Lara, Delmàs, Gatell i Valderas, i amb els davanters Cebri, Rovira i Èric Blasco.

D’aquesta manera, l’Europa mantindrà a la seva plantilla una barreja entre els jugadors que han tingut major protagonisme aquesta temporada i d’altres dels que se n’esperen moltes coses. El cos tècnic treballarà durant els propers dies per tancar les incorporacions que creguin convenients per iniciar un nou curs a la Tercera Divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada