dissabte, 26 de maig del 2012

L’escalada cap a Segona B comença a Pontevedra

 Podeu llegir la prèvia del Pontevedra-Espanyol B, a lajornada.cat

L'escalada cap a Segona B comença a Pontevedra

L’Espanyol B viatja a Pontevendra amb l’únic objectiu de superar el conjunt gallec a El Pasarón i tornar cap a Barcelona amb un peu i mig a la segona ronda del play-off

El filial blanc-i-blau vol encarrilar l'eliminatòria a Pontevedra // CARLES GARCIA

L’Espanyol B de Raúl Longhi jugarà aquesta tarda a les 18h la seva primera final a Pontevedra. Tot i que l’entrenador argentí no ha tingut la millor setmana del món per preparar el seu primer partit de play-off davant un rival amb renom degut a la convocatòria de Pau Senent, Moha i Zeegelaar amb el primer equip, el filial blanc-i-blau vol donar la primera alegria a la família periquita derrotant el conjunt dirigit per Milo Abelleira.

Tot i així, amb una plantilla molt forta, que ha signat una bona temporada a la lliga regular aconseguint una meritòria segona plaça, Longhi posarà tota la carn a la graella per tal d’aconseguir un bon resultat a Pontevendra i encarrilar l’eliminatòria que es tancarà el proper diumenge a la Ciutat Esportiva.

El Pontevedra ha estat el quart classificat del grup primer de la Tercera Divisió amb 70 punts. Els mateixos que el tercer, el Cerceda, conegut per l’afició del Llagostera, i només sis menys que el campió, el CD Ourense. Actualment pateix una profunda crisi econòmica i moltes veus asseguren que l’entitat no està preparada per assumir la Segona Divisió B.

Els homes de Milo Abelleira arriben tocats en defensa per al partit d’avui amb les possibles baixes d’Adrián Pazó i Bardal, que només podrien saltar al terreny de joc medicats per a l’ocasió. David Pérez, Gonzalo i Richi també presenten dificultes físiques de cara a arribar a temps per a la primera ronda del play-off. Tot i això, els gallecs es mostren confiats i asseguren que tot i haver quedat aparellats amb el pitjor rival possible només pensen en guanyar.

Pontevedra CF – RCD Espanyol ‘B’

  • Horari: Avui a les 18.00 hores
  • Estadi: El Pasarón (Pontevedra)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada