dimecres, 19 de setembre del 2012

Alerta vermella

Podeu llegir la prèvia del Santboià-Terrassa, a laJornada.cat

Alerta vermella

El Santboià i el Terrassa es veuran les cares aquest diumenge en un partit d’urgències per a dos equips que no han començat la lliga a l’alçada dels seus rivals, també aspirants a tot

El Santboià no vol deixar escapar punts de casa // DAVID FERRER (fcsantboia.cat)

El Joan Baptista Milà acull aquest diumenge el nostre partit destacat a les 18.00h. Santboià i Terrassa arriben a aquest enfrontament amb dues dinàmiques ben diferents i, alhora, allunyades del seu objectiu.

Ambdós són candidats a tot, però el seu inici no ha estat el més desitjat. El Santboià de Miguel López, que persegueix la repetició de la fita que va dur el club a l’ascens a Segona B la temporada 2009-2010, va començar la temporada caient de forma contundent davant del Cornellà, que ha començat el campionat de lliga intractable. La mateixa sort va córrer l’equip de Miki Carrillo la primera jornada, en què es va veure superat a l’Olímpic per un Europa molt treballador.

Deixant enrere aquest inici, uns es van saber refer i uns altres no. El Santboià va rebre el Figueres a casa i els de l’Empordà van pagar els plats trencats. Amb un contundent 3-1, els del Baix Llobregat van començar a caminar amb pas ferm en la categoria. Mentrestant, l’altre equip vermell, el Terrassa, veia com el Vilafranca de Puchi feia sang del seu mal inici de temporada i tornava a caure derrotat. I sense temps per reaccionar tots dos conjunts van empatar a zero en una tercera jornada en la què tothom va quedar eclipsat pels sis gols del Cornellà.

D’aquesta manera, amb 4 punts a favor i a 5 del liderat, el Santboià no en vol deixar escapar més en aquest inici de lliga i tractarà d’aprofitar el mal estat d’un Terrassa, que només ha aconseguit sumar un sol punt i que resta impacient per demostrar el seu veritable potencial per saciar la gana de la seva, també impacient, afició.
Diumenge a Sant Boi, doncs, viurem un dels partits amb més necessitats de l’inici de temporada, en què un Terrassa perdut intentarà trobar el seu camí per evitar que el Santboià faci, del Joan Baptista Milà, un fortí.


Alineacions probables

  • FC Santboià: Marc Ramírez; Isaac, Dani Iglesias, Javi Calvo, Jaime; Heredia, Iván Díaz, Álex Fernández; Cristian, Jordi Martínez, Del Moral.
  • Terrassa FC: Miguel Ángel; Ferran, Alberto Garcia, Ramon Suárez, Montero; Rubén, Joan, Carles Güell; Pugui, Xavi Molist i Montoro.
  • Estadi: Joan Baptista Milà (Sant Boi de Llobregat).
  • Data: Diumenge 16 de setembre. 18.00h.
  • Àrbitre: David Garcia Rosel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada