dissabte, 29 de setembre del 2012

Empat just, resultat injust (0-0)

Podeu llegir la crònica del Gramenet 0-0 Pobla de Mafumet a lajornada.cat

Empat just, resultat injust (0-0)

Grama i Pobla han empatat a Can Peixauet amb un marcador que no reflexa tot l’atractiu que s’ha vist sobre el terreny de joc

La pobla no ha estat capaç de superar una molt bona Grama // CARLES GARCIA


Grama i Pobla arribaven al partit d’aquest matí amb una diferència de cinc punts i catorze posicions a la classificació, a més a més de tenir també registres molt diferents. Els locals havien caigut a Olot la setmana passada mentre que el filial grana es va endur una victòria in extremis davant el Júpiter.

Amb aquesta situació, els locals necessitaven d’una victòria per allunyar-se de la zona baixa, mentre que la Pobla no vol despenjar-se del campionat veient que Cornellà i Olot segueixen imparables.


Primera part d’alternatives


La primera meitat ha començat amb els dos conjunts amb força to físic, però ha estat la Pobla qui ha decidit fer el primer pas endavant per fer-se amb el control del partit. Amb un gran desplegament per bandes, els visitants han començat a assetjar l’àrea colomenca, però Tato Burgada, molt ben col·locat sota pals, ha salvat el seu equip.

Amb el pas dels minuts els homes de Toni Romero han despertat i han tractar de plantar cara. Amb peus de plom i començant pel contraatac, la Grama ha acabat jugant la pilota fins a plantar-se a la frontal de l’àrea rival, d’on n’ha tret un parell de córners i, especialment, una falta molt perillosa que, al minut 21, Remo ha xutat directament a l’escaire. El porter Carlos, però, amb reflexos felins, ha salvat el gol per ben poc.

Tot i l’embranzida colomenca, el filial grana no ha volgut quedar-se enrere a veure com li feien el gol i els d’Ivan Moreno s’han fet forts a la zona de mitjos per tornar a crear joc. Una tasca complicada gràcies a la bona feina Roberto i Tuneu que no han cedit davant la pressió poblenca i han seguit creant perill. Això sí, sense gaire xuts a porteria fins als dos darrers minuts en què Toni per part visitant i Roberto pels locals han errat sense oposició defensiva.

Amb el partit molt atractiu, ple d’anades i tornades i, a punt de trencar-se, el col·legiat ha assenyalat el camí de vestidors amb un marcador que no ha fet honor al que s’ha vist sobre el terreny de joc durant la primera meitat.


Segona part: Que ningú no toqui res


La represa del partit ha estat una còpia del final de la primera. Toni Romero ha intentat donar una mica més de profunditat al seu equip fent entrar al terreny de joc a Anselmo, però la Pobla ha sabut tenir-lo controlat per posar-se el joc de part seva. Amb una molt bona col·locació defensiva, el conjunt colomenc ha intentar aprofitar els contraatacs per sorprendre als tarragonins, que han patit la primera ocasió de perill de la segona meitat al minut 68 amb una cursa d’Anselmo, que no ha sabut definir i ha acabat fent una passada poc convincent que Remo no ha pogut aprofitar.

Els minuts han seguit passant i la intensitat del joc se n’ha vist ressentida. La Pobla, massa pendent dels dos puntals en atac del conjunt local, no ha aconseguit mossegar com voldria. Per això mateix, Ivan Moreno ha introduït un canvi de punta fent entrar a Marc Benet, però quan més a munt estava l’equip grana, Guillem ha iniciat una cursa des de l’àrea pròpia per centrar la pilota a l’interior de la visitant que ni Manu i Remo han pogut rematar.

Això ha tornat a donar ales a la Grama, que no s’ha deixat estar i volgut fer un últim esforç de cara als 10 minuts finals. Manu ha pogut marcar en dues ocasions consecutives als minuts 84 i 85, però Carlos, molt atent, ha desviat a córner.

Al minut 93 la Grama ha tingut la darrera ocasió en una jugada a pilota aturada en què hi ha hagut fins a tres rebots dins l’àrea petita i que el porter Carlos ha salvat quasi sobre el xiulet final després d’un remat molt potent de Fontanils.

Al final, empat a zero en un partit que, per joc, no hauria d’haver acabat sense gols però que ha acabat amb un resultat just entre dos equips que han estimat la pilota.

El podi dels millors

1- Remo (UDA Gramenet):
El davanter local ha estat molt endollat durant tot el partit. Ha corregut amunt i avall convertint-se en una autèntica referència a dalt. Ha generat espais i només li ha faltat el gol.

2- Carlos (CF Pobla de Mafumet):
El porter poblenc ha estat el salvador del seu equip. Tot i que la Grama no ha rematat excessivament a porteria, sempre que ho ha fet ha tingut molt de perill i la concentració de Carlos ha servit per salvar un punt a domicili.

3- Manu (UDA Gramenet):
El jugador colomenc ha tornat a destacar quan l’equip ha volgut jugar i atacar la porteria rival sense complexes. Ha pogut fer dos gols, però Carlos li ha pres el moment de glòria.

La fitxa del partit
  • UDA Gramenet: Tato Burgada; Guillem Ramon, Fontanils, Gerard Sanz, Boniquet; Libo (Uri, 65′), Marc Esteban, Tuneu (Anselmo, 46′), Roberto Morales, Remo i Manu.
  • CF Pobla de Mafumet: Carlos; Alberto, Toni, Mozo, Boniquet (Caco, 70′); Alfons, Juli, Oribe, Eric Via, Fran i Abel (Marc Benet, 78′).
  • Àrbitre: Galan Baró. Ha ensenyat targeta groga als locals Boniquet, Manu i Remo i als visitants Juli, Eric Via i Mozo.
  • Gols: No n’hi ha hagut.
  • Incidències: 350 espectadors a Can Peixauet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada