dissabte, 29 de setembre del 2012

Futbol de proximitat

 Podeu llegir la prèvia de l'Europa-Gramenet a lajornada.cat

Futbol de proximitat

Europa i Gramenet tancaran la jornada davant d’un Nou Sardenya que rebrà el seu equip amb la il·lusió d’estar vivint un moment dolç a l’inici del campionat.

Europa i Grama ja es van retrobar a Tercera la temporada passada // CARLES GARCIA


CE Europa i UDA Gramenet són dos dels equips més històrics del futbol català però, tot i això, l’enfrontament entre aquestes dues institucions a Tercera Divisió no s’ha donat en gaires ocasions. Els colomencs, habituats a jugar a la Segona Divisió B,  han trepitjat la gespa artificial del Nou Sardenya més freqüentment amb el filial que no pas amb el primer equip durant les últimes dècades.

Això, però, no treu que el partit de diumenge torni a ser un duel especial. I és que el club gracienc s’ha trobat, per calendari, amb els tres partits més remarcats de la temporada consecutivament. Després d’assaltar La Verneda diumenge passat, els de Pedro Dólera volen tornar a fer un regal a la seva afició, aquest cop, derrotant la Grama de Toni Romero, mentre esperen viatjar a Nou Barris quan la pilota torni a rodar el 21 d’octubre per fer front a la Monta, que tants problemes ha donat als escapulats les últimes temporades.

La Grama arriba al partit després d’empatar a casa amb la Pobla de Mafumet en un duel molt atractiu i en el qual només es va trobar a faltar el gol. Precisament això és el que necessita aquest equip, que únicament ha estat capaç d’anotar en una sola ocasió en cinc jornades (J3, Gramenet 1-0 Vic), cosa que l’ha enfonsat fins a la 15a posició tot i no desentonar sobre el camp. Per contra, l’Europa, que segueix de ben a prop els avenços de Cornellà i Olot en una meritòria 3a posició, s’ha fet fort al davant gràcies a les jugades d’estratègia i a l’atenció de la seva línia ofensiva i només es va quedar sense marcar al Xevi Ramon de Vilassar.

Amb aquests precedents en el que duem de lliga i cinc punts que serveixen a l’Europa per avantatjar els colomencs en dotze posicions a la classificació, els dos conjunts hauran de donar el millor de si mateixos si volen seguir avançant en un campionat molt complicat i en el qual, ara mateix, perquè la lliga dóna moltes voltes, hi tenen lluites ben diferents. El guanyador del partit, ben segur que sortirà reforçat de cara a l’aturada que patirà la competició durant els propers tres caps de setmana, degut a la participació de Catalunya a la Copa de Regions UEFA.


Fitxa tècnica (alineacions probables)

  • CE Europa: Eloi; Édgar, Cano, Víctor Duran, León; Mañosa, Javi Lara, Guzmán; Camacho, Cebri i Delmàs
  • UDA Gramenet:Tato Burgada; Guillem Ramon, Fontanils, Gerard Sanz, Boniquet; Libo, Marc Esteban, Tuneu, Roberto Morales, Remo i Manu.
  • Estadi: Nou Sardenya (Vila de Gràcia).
  • Data: diumenge 30 de setembre. 19.00h.
  • Àrbitre: José Luis González Sobrado (Comitè Gallec)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada